Blog

Valentijnsdag

De dag van de liefde! Ik merk altijd dat iedereen een beetje onrustig wordt van deze dag, maar dat is tocht helemaal niet nodig? Mijn mening is dat Valentijnsdag een dag is waar we onze geliefdes in het zonnetje kunnen zetten. Voor mij is dat niet alleen mijn vriend maar ook mijn vrienden en familie van hun heb ik ook lief. Ieder jaar maak ik kleine cadeautjes die ik dan geef aan mijn vrienden en familie. Dit maakt dat deze dag voor mij heel dierbaar is.

 

Cadeautje

Zelf vind ik dat chocolade Valentijn is, daarom zorg ik er altijd voor dat in ieder cadeau iets van chocolade zit. Dit jaar tijdens het chocolade kopen zag ik dat de keuze nog groter is geworden, iedere winkel verkoopt wel iets van chocolade. Dit jaar had ik 10 kleine cadeautjes gekocht voor mijn geliefdes om ze maar even zo te noemen. Voor mijn vriend koop ik vaak niet een cadeau want ik vind het leuker om samen iets te doen, maar ja dat is ook een soort van cadeautje. Dit jaar heb ik de meeste cadeaus online gekocht. Online vond ik de site www.chocolatecompany.nl hier heb ik de lekkerste chocolade besteld die ook nog eens super leuk wordt verpakt. Voor mijn beste vriendin heb ik “kiss in a mug” gekocht dat is een leuke mok met daarbij chocolade op een lepel zodat je heerlijke warme chocolade melk kan maken.

 

Liefde

Sommige mensen vinden Valentijnsdag helemaal niks en voelen het echt als een verplichting. Het is natuurlijk een ontzettende commerciële dag maar als je er een eigen draai aan geeft kan het een hele leuke dag worden. Leg er niet zoveel druk op en geef de dag een betekenis die bij jou past en als je het niet belangrijk vind dat doe je het niet. Want eigen zou iedere dag in het teken van de liefde moeten staan vind ik. Mijn vriend en ik willen ook die druk niet als het een keer niet uitkomt dat we precies op 14 februari uit eten gaan dan doen we het de dag erna of wanneer het ons wel uit komt. Wij vinden het leuk dat er een dag is dat we extra aandacht aan elkaar geven maar wel zonder al te veel verplichtingen want dat is voor ons niet liefde. Dit jaar zijn we heerlijk uit eten geweest en hebben we elkaar een kaartje geschreven, we hebben een super leuke dag gehad. Wat vindt jij belangrijk of vindt je het echte onzin Valentijnsdag?

Geef een reactie