Blog

Nieuwe loungeset kopen, doe het nu!

Het is nu het ideale moment om een nieuwe loungeset te kopen! Dat klinkt misschien raar, zo vlak na de zomer. De bladeren vallen op dit moment van de bomen en het wordt ook frisser en frisser. Dan ga je toch geen loungeset kopen!? Nou, juist wel! Veel winkels hebben nu juist fikse kortingen op hun loungesets. Daarom is het juist slim om nu een nieuwe loungeset aan te schaffen. Dit kan een hoop geld schelen! Wel is het van belang om op een aantal dingen te letten bij het aanschaffen van een nieuwe loungeset.

Hou rekening met waar je woont

Wanneer je in een kustplaats woont, waait het vaak als een malle. De kans is dan ook aanwezig dat je tuinset ervandoor gaat, mocht het echt stormen. Het is goed om hier rekening mee te houden bij het aanschaffen van je loungeset. In dit specifieke geval zou het bijvoorbeeld raadzaam zijn om een set te kiezen dat van wat zwaarder materiaal is gemaakt. Een ander voorbeeld is als je bij een treinspoor woont. Daar is de kans op vliegroest groter. Dit is roest dat in de lucht zit en op bijvoorbeeld je RVS kan gaan zitten. Dit wil je niet hebben. Kies dus ook hier je materiaal goed.

Ga voor kwaliteit

Bespaar niet te veel op je loungeset. Een goede loungeset is heel veel waard. Niet alleen verhoogt het je plezier in de zomer, vaak gaan duurdere kwalitatief goede sets een stuk langer mee. Dit maakt het dus eigenlijk veel aantrekkelijker voor je portemonnee om er wat meer aan uit te geven. Daarnaast is het zelfs in de zomer niet altijd droog, zeker niet in Nederland. Kwalitatief goede sets kunnen wel tegen een stootje, zoals nattigheid. Dit is dus zeker de moeite waard om geld aan uit te geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij Tuinmeubelland, daar hebben ze veel loungesets van heel goede kwaliteit.

Weet hoeveel ruimte je hebt

Het is altijd cruciaal om te weten hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor je loungeset. Dit klinkt logisch, maar het gaat nog ontzettend vaak fout. Hoe vervelend is het als je een mooie set hebt gevonden, maar deze blijkt helemaal niet te passen!? Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld veranda’s of balkons, als je daar je loungeset kwijt wilt. Vaak gaat het hier fout, omdat mensen geen rekening houden met het feit dat ze ook nog wel moeten kunnen lopen in deze ruimtes. Zorg dus dat ze niet helemaal vol komen te staan met de set, maar houd wat ruimte over!

Geef een reactie