Blog

Paarden

Mijn grootste hobby zijn paarden, al sinds ik een kind ben zijn paarden al mijn alles. Nu ik een volwassen vrouw ben draait mijn leven bijna volledig om paarden. Mijn grootste droom komt binnenkort uit want vanaf volgende maand ben ik de trotse eigenaar van een manage. Al jaren rijd ik al paard bij deze manage en vorige jaar vroeg de eigenaresse of ik interesse had in het overnemen van haar manage. Daar hoefde ik geen 2 keer over na te denken.

 

De toekomst

Wat een gave toekomst heb ik af en toe moet ik mijzelf knijpen om zeker te weten dat ik niet droom maar het is natuurlijk niet alleen maar feest er komt ook veel bij kijken. Toen de eigenaresse mij vroeg heb ik eigen per direct mijn baan op gezegd en ben ik full time gaan werken bij de manage om zo alle kneepjes van het vak te leren. Zo leerde ik welke voeding ik moest bestellen voor de paarden je hebt zelf muesli paard daar had ik nog nooit van gehoord. Paardenbrokken kopen dat had ik ook nog nooit gedaan. Samen met de eigenaresse heb ik alles aangeschaft zodat ik goed weet wat we iedere maand nodig hebben. Ook het personeel heb ik goed leren kennen want zij moeten mij echt gaan helpen. Maar ik kijk echt met veel plezier uit naar de toekomst

 

Hobby

Vroeger was het alleen maar een hobby maar nu wordt het ook echt mijn werk! Spannend hoor en hoe geef je dat nou vorm. Allemaal leuke nieuwe uitdagingen die ik nu aan het ondervinden ben. Wel vind ik het belangrijk dat ik plezier blijf houden. Dus blijft het ook echt wel een hobby maar nu met een professioneel randje. Want ik bepaal straks wat er precies moet gebeuren en ben ik verantwoordelijk voor wel 25 paarden en alle leden van de manage. Dat is flink wat werk maar dat vind ik echt niet erg als ik maar dicht bij de paarden ben.

 

Verandering

Vroeger werkte ik op een kantoor waar ik iedere dag om 8.30 begon en om 17uur naar huis ging. Dat wordt nu anders want ik kan mijn eigen tijden bepalen. Maar zeker in het begin wil ik al mijn tijd goed besteden om er een geweldige manage van te maken. Het is al een geweldige plek maar ik zit boorde vol leuke plannetjes. Mijn droomt komt uit, waar dromen jullie van?

Geef een reactie