Outstanding

Deze dagen ben ik opzoek naar leuke schoenen. Schoenen die anders dan de basics zijn. Schoenen die iets uitstralen. Schoenen die echt bij mij passen. Zelf ben ik niet van het basic.

Mijn eigen persoon

Ik ben een persoon met een andere uitstraling dan andere. Ik ben “de mode” al zeg ik het zelf. Waarom ik dit vind? Je kent toch wel die modeshows waar je van de kleding denkt hmm is dit nou mode? Dat is de mode en dat is ook nog is mijn stijl. De reden dat ik dit soort dingen draag is omdat ik dan kan laten zien wie ik ben. Wie ik ben laat ik zien door middel van mijn kleding. Ik hou van kleding. De basic kleding vind ik ook leuk alleen straalt dat niet uit wie ik ben. Sommige vinden het er raar uitzien. Ik vind dat het de persoon maakt die ik vandaag ben.

Opzoek gegaan

Omdat ik niet van basic hou maar wel opzoek ben naar nieuwe schoenen is dat wel even zoeken. Een sale is daarbij natuurlijk altijd fijn. Mijn stijl kan namelijk soms duur worden, ligt eraan waar ik de kleding en accessoires vind. Ik ben op Van Arendonk op toral shoes gaankijken. Hier zag ik al aardig wat hits, ook met sale! We houden natuurlijk van sale. Hier zag ik dan ook een soort cowboylaars die me heel gaaf leek. Ook schoenen die van dik naar dun lopen die ik zelf super mooi vind.

Een paar te veel

Een open schoen vind ik ook erg leuk zeker wanneer het warm wordt. Als ik dan laarsjes aan heb wordt het misschien een beetje te warm. Sneakers had ik al genoeg daar kon ik mijn geld nu niet aan uitgeven. Ook al wil ik dat heel graag. Maar als ik mijn rekeningen nog wil kunnen betalen moet ik me wel een beetje inhouden.

Ik heb dan ook twee paar gekocht, eentje meer dan ik met mezelf had afgesproken. Ik heb open schoenen gehaald die lekker zijn voor in het warme weer. Deze zijn dan ook shine blauw. Hele gave kleur zeker in de zomer dan hoort het allemaal wat fleuriger te zijn. Ook heb ik een laag laarsje gekocht. Deze is dan met slangenprint. Het model is anders dan andere laarsjes, dat maakte de schoen voor mij juist zo leuk.

Nu geniet ik heerlijk van mijn schoenen en ik kan het goed combineren met mijn outstanding kleding. Ik ben er erg tevreden mee en kan er goed en fijn op lopen.