Blog

Het lekkere weer komt eraan

Binnenkort kunnen we weer op vakantie. Het lekkere weer opzoeken. Binnen of buiten Nederland. Heerlijk naar musea of misschien een lekkere wandeling. Fijn de hond uitlaten in de zon. Zonder jas over straat. Zonnen in de achtertuin. Ook wel vakantie. Daar kijken we allemaal naar uit. Hiervoor is natuurlijk ook de perfecte kleding voor nodig.

Handige schoen

In het lekkere weer wanner ik thuis in de achtertuin ga liggen wil ik geen vieze voeten krijgen. Überhaupt het lopen op blote voeten is totaal niet fijn. Hier is dan ook de perfecte oplossing voor namelijk: de huisschoen. Een heerlijke slof of pantoffel waar je super makkelijk in stapt. Je hebt dure pantoffels maar ook goedkopen. Het is natuurlijk hoeveel je er zelf voor wil betalen. Ik vond de huisschoen zo lekker lopen dat ik ze zelfs een keer heb aangehouden toen ik boodschappen ging doen. Niemand viel het op omdat ze er ook nog is leuk uit zien. Bij vamos-schoenen kan je kijken naar verschillende merken, maten, prijzen en kleur. Ook kan je nog veel verder filteren namelijk naar producttypen, geslacht, sluiting, bovenwerk, stijl en dessin. Dat is toch top. Zo kan je makkelijk kiezen op jouw gesorteerde soort schoen.

Geweldige aankoop

Naast dames pantoffels en de huisschoen heb je ook nog heren instappers. Natuurlijk heerlijk voor het warme weer. Je kan ze makkelijk en snel aantrekken. Daarnaast is het lekker luchtig wanneer je in het warme weer loopt. Wanneer je even de hond uit gaat laten of even boodschappen gaat doen in het warme weer is het toch handig om even snelle makkelijke lekker lopende schoenen te hebben om aan te trekken.

Hierom heb ik dan ook een paar instappers voor mijn vader gekocht. Hij was al opzoek naar instappers maar kon maar geen goeie en leuke instapper vinden. Dus ik zei dat ik wel even kon kijken. Ik vroeg naar zijn eisen die hij stelde aan de schoen en ging opzoek. Ik kon makkelijk filteren op de vamos site. Op deze manier kwam ik snel bij een selectie schoenen. Ik ging naar mijn vader toe om de selectie te laten zien. Hij vond al snel een paar erg leuk en klikte gelijk op bestellen.

Nu heeft hij de schoenen al een tijdje en hij is er super blij mee. Ze zijn handig snel en makkelijk vond die. Daarnaast vond die ze lekker lopen en ook nog is hele leuke schoenen. Dat is de perfecte combinatie.

Geef een reactie