Blog

Inbouw zwembaden van Stassar maken je tuin compleet

Nu het voor iedereen nog onduidelijk is of de zomervakantie wel door kan gaan, is het misschien tijd om je op iets anders dan op een vakantie te gaan oriënteren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om van je vakantiegeld geen vliegreis te boeken, maar een stuk aan je huis te bouwen, de badkamer of de keuken aan te pakken of eens kijken bij de inbouw zwembaden van Stassar. Inbouw zwembaden graaf je, zoals de naam al zegt, in in de tuin. Hierdoor blijft je tuin mooi en heb je er geen groot obstakel in staan. Een inbouw zwembad van Stassar kun je in veel varianten kopen.

Inbouw zwembaden ingraven, dat is nogal een klus!

Het is dan ook, waarschijnlijk, geen goed idee om met een schep en een kruiwagen aan de gang te gaan. Al heb je daar misschien nu wel extra tijd voor. Zeker nu je nergens naartoe kunt en ook de sportschool is gesloten, kan dit net dat beetje lichaamsbeweging zijn dat je nodig hebt. Maar alle gekheid op een stokje: huur iemand met een graafmachine en regel de opgraving binnen een dag. Het is natuurlijk wel van belang dat je precies weet hoe groot en hoe diep de afmetingen moeten zijn. De exacte omtrek van je inbouw zwembad aanhouden, dat is geen goed idee.

Kies je voor een echt zwembad of een poedelbadje?

Dat is natuurlijk maar net wat jij wilt. Als je kiest voor een wat groter, dieper zwembad, dan kun je echt baantjes trekken en aan je conditie werken in je eigen achtertuin. Ben jij meer van de tuinfeestjes? Dan kun je waarschijnlijk wel toe met een wat kleiner, meer ondiep, zwembad. Ook de vorm van je zwembad bepaal je zelf. Welke vorm past bij jou in de tuin? Ga je voor een ovaal of een cirkel? Jij bepaalt dat gewoon zelf.

Ook de aankleding is belangrijk

De directe omgeving van het zwembad is ook van belang. Je wilt natuurlijk dat het water zo schoon mogelijk blijft, en dus zul je met wat beters moeten komen dan met gras. Je kunt de grond rond het inbouw zwembad laten betegelen, maar je kunt ook kiezen voor vlonders. Kies in ieder geval een afwerking die maar weinig onderhoud vergt. Want als jij eenmaal een fijn zwembad in je tuin hebt, dan wil je je over de rest geen zorgen hoeven te maken. Ook de ligstoelen en parasols pas je natuurlijk aan, zo heb je een vakantie in je eigen tuin!

Geef een reactie