De accessoires die elke man moet hebben

Een goede outfit maak je over het algemeen compleet met de juiste accessoires. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Het zit hem namelijk vaak in de kleine details die een outfit van goed naar wow veranderen. Soms zijn deze accessoires ook nog eens nuttig, maar dat hoeft niet altijd. Het is goed genoeg om deze spullen als fashion statement te dragen. Daarom hier een kort overzicht van een aantal accessoires die elke man in zijn garderobe moet hebben.

De (rug)tas

Wanneer men over mode en tassen praat, denk je al gauw aan damestasjes. Toch is er ook voor de man een ruime keuze aan mooie tassen die een outfit helemaal af maken. Bovendien is het soms natuurlijk gewoon nodig om spullen te vervoeren. Een goede rugtas kan dus twee doeleinden hebben. Ook een goede handtas kan gewoon voor mannen, al is het wel even goed zoeken naar een duidelijke mannentas. Je denkt waarschijnlijk niet zo snel aan een rugtas als je het hebt over fashion accessoires, maar het kan absoluut. Een stylish zwarte leren rugtas past bij ontzettend veel soorten kleding, en kan met sommige designs ook voor nette kleding doorgaan. Als je wat meer van de pakken bent dan is een handtas toch een betere keuze. Een pak met een rugtas staat nog steeds een beetje raar.

Horloge

Een horloge is traditioneel een gereedschap om de tijd mee bij te kunnen houden, maar dat nut is eigenlijk een beetje ouderwets. Uiteraard zijn horloges tegenwoordig ook nog geschikt om te kijken hoe laat het is, maar de meeste mensen grijpen toch al automatisch naar de smartphone. Een zilveren of gouden horloge past zeer goed bij allerlei soorten outfits. Van smart business tot helemaal casual, een mooi horloge doet het altijd goed. En dit hoeft niet meteen een duur merk te zijn, het kan ook als goedkoper sieraad gebruikt worden.

Een muts of pet

De sportieve look van een muts of een pet maakt sommige outfits helemaal af. Op elke leeftijd, en met de meeste stijlen kan een muts of een pet prima. Zo kan je ook nog eens een dagje wegkomen met slordig haar. Als je minder van de sportieve look bent, en wat meer van de robuuste look, dan kan je in plaats van een baseball pet natuurlijk ook oude stijl petten kopen. Goorin Bros is een merk dat veel traditioneel ogende petten maakt. Met een leren jas en een spijkerbroek kan een Goorin Bros pet eigenlijk niet ontbreken.