Blog

Happy me

De laatste ben ik erg aangekomen. Veel meer dan ik had gedacht. Hierbij voelde ik me helemaal niet lekker in mijn vel en werd er onzeker van. Zeker wanneer je van die slanke modellen voorbij ziet komen. Hierom vond ik het ook niet fijn om te shoppen omdat ik niks leuks of moois in mijn maat kon vinden. Wanneer ik dan ook een outfit zocht dacht ik dat iedereen naar me keek.

Niet mijn kleding

De laatste tijd wanneer ik naar kleding kijk zie ik alleen maar korte topjes en broekjes. Natuurlijk wil ik dat niet aan met mijn gewicht. Wanneer ik dit aantrek kan je al het vet zien zitten. Dat heb ik liever niet. Maar tegenwoordig kan ik weinig leuks vinden wat ik aan kan en wat me er niet uit laat zien alsof ik niet de mode volg. Ik ben zelf heel erg van de mode volgen. En dat gaat lastiger als veel kleding heel erg naakt is.

Op zoek naar nieuwe kleding

Om deze redenen ben ik opzoek gegaan naar een site waar ik wel de perfect maat kan vinden en ik er toch leuk uit zie. Dit kan bij meyer-mode. Hier zijn grote maten lingerie die natuurlijk handig zijn want wanneer je voller bent zijn er andere plekken ook meer vet. Hierom moet ik wel naar grote maten sites kijken om goeie lingerie te vinden. Hier heb je dan BEHA’s, nachtkleding, pantykousen, corsetten, corrigerende slips en badjassen. De corsetten en corrigerende slips zijn erg handig wanneer je een strakke jurk bijvoorbeeld aantrekt. Ook zijn er jurken grote maten. Op deze manier kan de corset of corrigerende slip goed gebruikt worden. De jurk zit dan niet te strak omdat het een grote maat is en met het corrigerend ondergoed zie je er prachtig uit!

Blijer dan ooit!

Eerst schaamde ik me ervoor om te gaan shoppen voor grote maten, maar eindstand voel je je er comfortabeler in en voel je je beter over je uiterlijk. Het is een immens verschil wanneer ik van de grote maten afdeling kleding koop. Ik voel me fijner over mezelf, en zit al beter in mijn vel. Natuurlijk blijf ik afvallen voor mezelf, maar ik hoef me niet meer te schamen wanneer ik kleding koop. Ik kan met de mode mee gaan en me tegelijkertijd goed voelen in wat ik draag! Mijn vrienden vertellen me ook hoe goed ik eruit zie sinds ik bij Meyer-Mode ben gaan shoppen. Een compliment die natuurlijk super goed voelde voor mij!

Geef een reactie