Stop met plastic flessen en kies voor Flaske

Het gebruik van plastic flessen is iets wat tegenwoordig eigenlijk echt niet meer kan. De kleine flesjes water worden dan ook steeds minder vaak verkocht, doordat mensen er meer en meer voor kiezen om een eigen fles aan te schaffen. Door te kiezen voor een eigen fles is het altijd mogelijk om het water uit de kraan te tappen in jouw fles. Dat biedt verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een stuk goedkoper om op deze manier water te drinken. Daarnaast zal je ook een stuk beter bezig zijn voor het milieu, doordat je een stuk minder plastic zal gaan gebruiken dankzij deze fles. En ondertussen weet iedereen natuurlijk wel dat plastic flesjes en plastic afval niet goed zijn voor onze planeet. Daarom is het aan te raden om ook voor jezelf een nieuwe fles te gaan kopen. 

 

Waterflessen 

De flessen waar je water in kan doen zijn er in veel verschillende soorten. Hierdoor is het gelukkig altijd mogelijk om een fles te kiezen die jij er leuk uit vindt zien. Op deze manier zorg je er dus ook nog eens voor dat je er stijlvol bij zal lopen met jouw waterfles. De fles is daardoor niet alleen op functioneel gebied handig, maar het ziet er ook een stuk leuker uit dan een transparant en doorzichtig flesje met water. Wanneer je jouw nieuwe fles echt goed wil aanpakken is het ook mogelijk om te kiezen voor een gepersonaliseerde drinkfles. Deze fles kan je dus helemaal zelf gaan ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het formaat van de fles. Ook de kleur of het printje van de fles kan jij gaan bepalen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om deze fles te laten graveren. Kies daarbij bijvoorbeeld voor jouw eigen naam of de naam van jouw bedrijf.  

 

En meer

Naast de flessen voor water is het bij Flaske.nl ook mogelijk om te kiezen voor andere soorten flessen en bekers. De waterflessen zijn al in verschillende series te vinden, maar ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor een koffiebeker. Hierdoor zal je jouw kopje koffie simpel onderweg kunnen drinken en is het mogelijk om de drank in deze beker op de juiste temperatuur te houden. Daarnaast is het ook een optie om te kiezen uit de verschillende soorten containers waar je voedsel in kan bewaren. Hierdoor ga je met Flaske niet alleen het weggooien van plastic tegen, maar ook zorg je ervoor dat je minder voedsel gaat verspillen. Er zijn dan ook verschillende voordelen die de producten van dit jou kunnen bieden.