Klein maar gekleed

Iedere ouder houdt zielsveel van zijn of haar kind en wilt alleen maar het beste voor hen. Of dat nu om school, voeding, sport of alles daarbuiten en daar binnenin gaat. Zo ook in het geval van kleding. Je wilt natuurlijk dat je kleine spruit er comfortabel en warm bijloopt, zeker in deze koudere maanden. En als dat er dan ook nog een beetje leuk uitziet, dan is iedereen blij. In deze blog vertel ik je over Scandinavische kinderkleding, lees je mee?

Ze groeien als kool

Kinderen groeien harder dan jij bij kan houden. Even knipperen en je kleine is alweer uit zijn of haar nieuwe schoenen gegroeid. Dat zorgt ervoor dat je niet iedere maand enorme rekeningen wilt betalen als het om de kleding van je kind gaat. Je moet dus op zoek naar een duurzaam, mooi en betaalbaar merk gaan. Gelukkig zijn er een heleboel van dat soort merken. Maar bij Daily Monkeys kinderkleding heb je alles onder één dak.

Warm en comfortabel

Belangrijk is het in deze tijd als je kind het warm genoeg heeft. Niemand wordt vrolijk van kou lijden, je kleuter al helemaal niet. Stevige en stugge materialen houden kou vaak goed buiten maar zitten niet al te comfortabel. Kijk dus naar zachte stoffen die wel bestand zijn tegen de kou. Je kan eventueel werken met verschillende laagjes. Zo creëer je ook de leukste outfits, met verschillende kleuren die elkaar complimenteren.

Lekker combineren

En met Scandinavische kinderkleding kan dat heel goed, al dat combineren. De kleding is elegant en simpel, comfortabel en voor zowel jongetjes als meisjes beschikbaar. Hierdoor kan je de ene dag de top met een rok dragen en de andere dag diezelfde top leuk combineren met een jeans, om maar wat te noemen. Met deze kledingstukken kan zelfs je spruit zijn of haar eigen outfit samenstellen, zoveel kan er niet misgaan.

Een classy outfit

Over het algemeen werkt Scandinavische kleding goed door de eenvoud en het goede gebruik van kleuren en materialen. Dit zorgt er ook voor dat de kledingstijl voor iedere leeftijd goed werkt. Of je kind nu net uit de luiers is of al bijna naar de middelbare school gaat. Als je de outfit net wat extra’s wilt geven, voeg je er gewoon wat accessoires aan toe en je hebt een totaal nieuwe look.

Divers, duurzaam, kwalitatief goed en ook heel mooi. Je vindt de kleding gewoon bij Daily Monkeys.

Tip!

Ook leuk!

Hoe kies je voor het juiste dekbed?

  Niets is beter dan in de avond lekker onder je zachte dekbed gaan kruipen. Je wikkelt je in als klein rolletje. Je wilt een...

Zo verminder je jouw lichamelijke klachten!

Het lichaam wordt gedurende de dag behoorlijk belast. Niet alleen vanwege fysieke inspanningen, maar juist ook door het zitten. Zo kan een verkeerde houding...

Waar kun je online drank bestellen?

Een drankje is een belangrijk onderdeel van een feestje. Of het nu gaat om een formeel diner, een verjaardagsfeest of gewoon een voetbalwedstrijd kijken met...