Kinderkleding voor elk moment?

Ben je op zoek naar kinderkleding die voor elke gelegenheid geschikt is? Bij WE Fashion vind je die voor alle leeftijden en voor jongens én meisjes. De collectie bevat kleding voor elke dag, bijvoorbeeld om te dragen naar school, om in te spelen na schooltijd, maar ook voor wanneer het wat netter moet zijn, zoals op een verjaardagsfeestje. De basis van de collectie is denim: stoer, stevig en bestand tegen vallen, stoeien en klimmen. Kleur maakt kleding vrolijk en zeker kleding voor kinderen en jongeren moet kleurrijk zijn. Kinderkleding moet ook gewoon lekker zitten. Duurzaamheid speelt een grote rol. Kinderkleding en kleding voor jongeren moet tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Steeds meer worden ook duurzame materialen gebruikt. Biologisch katoen draagt een steentje bij aan een schonere productie.

Denim als basis

De basis van de collectie is denim, voor de jeans voor zowel meisjes en jongens. Niet alleen in de klassieke blauwe kleur, maar ook in andere kleuren. Naast jeans en shorts maken ook denim jasjes deel uit van de collectie. Denim is stevig en gaat lang mee. Het blijft er goed uitzien, ook na vaak wassen. Het is comfortabel en zeker voor jongeren uitstekend als basis van de garderobe. Kinderen houden van kleur. De shirts en sweaters zijn dan ook kleurrijk en bedrukt met uiteenlopende teksten en figuren: speels, stoer en vrolijk. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk. De kleren kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. Duurzaamheid is ook belangrijk in het productieproces, zo wordt er voor de katoenen kleding gebruik gemaakt van biologisch katoen en zijn sommige kleren gemaakt van Tencell, een goed alternatief voor katoen.

Vrolijk, speels en tijdloos

Het kind dat WE Fashion draagt is een vrolijk kind, speels en sociaal. Het speelt graag met andere kinderen en houdt ervan om te rennen, te springen en te klimmen, of helpt bij met stofzuigen en ramen wassen. Daarom is duurzame kwaliteit en comfort ook zo belangrijk. Wie wil zijn kinderen na een middagje buitenspelen terugzien met gaten in jeans en T-shirt? Kinderen vergelijken graag hun kleding met die van hun vriendjes, wie heeft het mooiste T-shirt? Vrolijke, kleurrijke shirtjes en sweaters zijn ook daarom belangrijk. De collectie van WE Fashion is slim samengesteld. Alle kleding kan makkelijk met elkaar worden gecombineerd, zodat er een eindeloze hoeveelheid combinaties ontstaat en het lijkt alsof je steeds iets nieuws draagt. Het is ook de perfecte combinatie van vrijetijdskleding en wat nettere items, zodat het geschikt is voor alle gelegenheden. Tegelijk zie je de laatste trends terug in de kleding en het is nooit stijf. Dat is de uitstraling die kinderkleding van WE Fashion wil hebben en die past bij alle kinderen waar ook ter wereld: makkelijk, maar wel met stijl!