Jongeren en vrije tijd

Jongeren hebben weer andere vormen van vrijetijdsbesteding dan de ouderen. Jongeren zijn regelmatig op festivals te vinden bijvoorbeeld. Naast de festivals zijn velen van hen wekelijks, met name in de weekenden, in de vele uitgaansgebieden te vinden. Vaak begint een stapavondje met een hapje eten in een van de vele restaurants. De avond kan dan worden vervolgd in bijvoorbeeld een theater, bioscoop of een van de vele clubs. Met name onder jongeren die festivals en clubs bezoeken wordt er regelmatig cannabis gebruikt. Cannabis is de verzamelnaam voor hasj en wiet die afkomstig zijn van de wietplant. Hasj en wiet werken allebei op de waarneming. Het geeft een ontspannende werking en versterkt gevoelens. Ook stel je je meer open en werken je zintuigen subtieler en intensiever. Jongeren die het uitgaan op een andere en intensievere manier willen beleven gebruiken daarvoor cannabis. Cannabis wordt ook veel gebruikt op medicinale gronden. Op doktersrecept is het dan bij de apotheek verkrijgbaar en kan helpen bij pijnklachten en slapeloosheid.

Beleggen in Cannabis

Naast het gebruiken van Cannabis is het ook mogelijk om te beleggen. Cannabis wordt in steeds meer landen gelegaliseerd en in Canada is het mogelijk om te beleggen in cannabis. Sinds de legalisering van recreatief wietgebruik in Canada is Canopy Growth uitgegroeid tot de grootste producent van marihuana. In totaal werken er 3200 mensen bij het bedrijf. Canopy Growth produceert cannabis voor medisch en recreatief gebruik. Het is mogelijk om te beleggen in dit bedrijf. Canopy Growth stock kopen kun je het beste via een online broker doen dat is het meest eenvoudig en veilig. bekijk de canopy growth stock online en je kunt alle opties zien. Canopy Growth was ook het eerste publieke cannabis producerende bedrijf op de beurs in Canada. Het bedrijf stond beursgenoteerd aan de Toronto Stock Exchange. Vanaf 2018 is canapy growth stock ook te verkrijgen op de beurs in de Verenigde Staten.

De toekomst van beleggen

Beleggen is momenteel zeer populair, veel bedrijven maar ook steeds meer particulieren besluiten een deel van hun vermogen te investeren in beleggingen. Met de huidige lage spaarrente is het wegzetten op een spaarrekening niet interessant en kost in sommige gevallen zelfs geld. Er zijn vele manieren waarop je kunt beleggen. Je kunt zelf je aandelen online kopen en verkopen maar je kunt ook voor de lange termijn gaan en je geld vastzetten in de hoop een hoger rendement te behalen. Er zijn dus voldoende opties om je spaargeld zinvol te besteden.