Hoe worden bloemen geteeld en hoe kan HT Greenhouses daarbij helpen? 

Nederland is het bloemenland van de wereld. Van over de hele wereld komen er toeristen langs om de bloemenvelden te bezoeken. Je vindt uit ieder land wel foto’s terug van een toerist met een foto bij zo’n veld. Lekker vrolijk, kleurrijk en speciaal voor velen. Wij van HT Greenhouses denken daar net zo over en helpen daarom graag om bloemen voor iedereen beschikbaar te maken. Hoe we dit doen en waar wij in het proces van pas komen, dat lees je hier. 

Het proces van bloemen telen

Ja, we hebben je net verteld over de bloemenvelden en je hiermee een beetje op het verkeerde been gezet. Wij kunnen vooral helpen om bloemen toegankelijk te maken voor iedereen doordat wij kassen voor bloemen kunnen faciliteren. Bloemen worden namelijk grotendeels in kassen gekweekt, die tulpenvelden zijn maar een klein deel van de bloemenindustrie. In kassen staan de bloemen in potten en worden de ideale omstandigheden gecreëerd om te bloemen te laten groeien. De juiste temperatuur, de goede luchtvochtigheid, de juiste hoeveelheid licht. Het wordt allemaal gecreëerd in die kassen en die kassen moeten hier dan ook tegen bestand en op ingericht zijn. 

Hoe helpt HT Greenhouses?

Wij bouwen, slopen en repareren kassen. Dit is onze specialiteit, dit is wat we al lang doen en dit is wat we nog heel lang blijven doen. Ondanks onze gevestigde naam gaan we wel degelijk mee met de tijd. We maken gebruik van de allernieuwste en beste technieken en hanteren een persoonsgebonden aanpak. U vraagt, wij draaien. We kijken samen wat er nodig is om te voldoen aan al je wensen. Neem nu bijvoorbeeld glasschade aan kassen. Dit kan het telen van bloemen bemoeilijken en mogelijk zelfs je oogst verpesten. Dit moeten we niet willen. Toch kan het best voor komen. Stormschade, vandalen, een poging tot inbraak; het is allemaal mogelijk. Je wil dan de beste hulp om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen. 

Daarnaast bouwen en slopen wij ook gehele kassen indien dit van ons gevraagd wordt. Groot, klein, nieuw, oud; alles. Wij doen dit snel, secuur en als de beste in de hele industrie. Dit maakt dat HT Greenhouses breed inzetbaar is met betrekking tot werkzaamheden met kassen. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen en kunnen niet wachten om aan de slag te mogen met je kassen. Tot snel, want zo weet je zeker dat je de juiste keuze zult maken en dat is wel zo prettig.