Zo shop je een mooie Creenstone winterjas: 5 praktische tips 

Een goede winterjas is onmisbaar. Zeker in het koude en regenachtige Nederland wil je er eentje hebben die tegen weer en wind bestand is. Om er zeker van te zijn dat je de beste hebt, is het handig om op een paar dingen te letten als je er eentje gaat kopen. Daar vertellen we je zo meer over, maar eerst kun je lezen waarom het zo fijn is om een Reset winterjas voor dames of een Creenstone winterjas te shoppen voor het winterseizoen. Dankzij het aanbod van deze kwaliteitsmerken weten we wat mensen zoeken in een winterjas. Kortom, na het lezen van dit artikel loop je er straks altijd warmpjes bij. 

Reset jassen

Reset is een merk uit Amsterdam voor mannen en vrouwen. De ontwerpers zijn echte specialisten op het gebied van jassen. Het merk komt uit Nederland, dus de makers weten als geen ander hoe onvoorspelbaar en wisselvallig het Nederlandse weer kan zijn. De ontwerpers van de Reset winterjas voor dames zoeken continu de balans tussen stijl, meegaan met de trends, de actieve Nederlandse levensstijl en het maken van mooie silhouetten in de jassen. Als je zelf kijkt, zie je dat dit ze heel goed lukt. 

Creenstone winterjas 

Creenstone winterjassen zijn al sinds 1995 op de markt en komen net als de Reset jassen uit Nederland. De jassen van dit merk zijn gemaakt voor allerlei weersomstandigheden, dus uitermate geschikt om te dragen tijdens de natte dagen. Die heb je best vaak in ons kikkerlandje. De Creenstone winterjassen geven elke vrouw persoonlijkheid, extra flair en een mooie taille. 

5 tips om de beste winterjas te scoren 

Waar let je op tijdens het kopen van een winterjas? Hieronder staan 5 handige tips om mee te nemen, voordat je een winterjas gaat shoppen:

  1. Koop een iets grotere maat: een maatje groter dan je normale confectiemaat kan handig zijn voor je winterjas. Je draagt natuurlijk dikke truien en meerdere laagjes in de winter. Het is dan wel zo lekker als je jas daar gewoon overheen past.
     
  2. Let op de lengte van je jas: het fijnste voor de winter is een jas die over je billen valt. Als je op de fiets of brommer zit kruipt de jas nog wel eens omhoog en dat zorgt voor een koude rug. Voorkom dit door een iets langere winterjas te kopen.
     
  3. Betaal voor kwaliteit: een goede winterjas kost soms een paar honderd euro. Houd er wel rekening mee dat je deze enkele maanden achter elkaar draagt. Een jas van goede kwaliteit, zoals de Reset winterjas dames, kan ook tegen een stootje en blijft lang mooi. Daar mag je best wat extra's voor neerleggen.