Gecoat tafellinnen

Het is zeer verstandig dat als je investeert in een duré eetkamertafel, je deze tafel op zo goed mogelijke wijze beschermt. Je beschermt de tafel tegen vuil en beschadigingen. Dit in de wetenschap dat de tafel voor veel meer gebruikt wordt dan alleen de maaltijd. Kinderen knutselen bijvoorbeeld graag aan tafel en dan kan je tafel zo maar te maken krijgen met pennenstrepen en ander malheur. 

Zaak om de dure tafel zo goed mogelijk te beschermen

Zaak dus om de tafel te beschermen. Dit kan prima met een transparant tafelkleed vinyl bijvoorbeeld, je kunt ook kiezen voor gecoat tafellinnen.  In beide gevallen is de bescherming optimaal en gaat je dure tafel gewoon bewezen langer mee.  Een tafelkleed van vinyl kom je nest vaak tegen. Logisch, want deze tafelkleden bieden prima bescherming en voorkomen dat er vuil en krassen op de tafel ontstaan. Toch geven steeds meer mensen toch de voorkeur aan gecoat tafellinnen.

Iets afbreuk aan de uitstraling van de eetkamertafel

Dat steeds meer mensen kiezen voor gecoat tafellinnen is het feit dat zij menen dat een tafelkleed van vinyl iets afbreuk doet aan de uitstraling van de tafel. Toegegeven, je kunt veel langer met een tafel doen door een tafelkleed van vinyl en bovendien is het tafelkleed zelf ook nog eens gemakkelijk af te nemen. Dat betekent dat je dus ook best lang met het tafelkleed kunt doen. Waar veel mensen over vallen is het feit dat ze een tafelkleed van dergelijk materiaal ten koste vinden vaan van de uitstraling van de tafel. En juist om de uitstraling hebben ze vaak gekozen voor de dure tafel.

Met gecoat tafellinnen houd je de  uitstraling van de tafel en krijg de tafel de beste bescherming

Wil jij uitstraling houden en de beste bescherming? Dan is kiezen voor gecoat tafellinnen een beter idee. Je geniet dan dezelfde bescherming maar behoudt bovendien de uitstraling van de tafel. Kies je voor gecoat tafellinnen, dan kies je in de regel voor een kanten of een linnen print die je als kleed gaat gebruiken. Natuurlijk wordt gecoat tafellinnen op maat gemaakt. Vervolgens wordt het product als het ware geplastificeerd. De speciaal aangebrachte coating zorgt ervoor dat je het tafellinnen steeds eenvoudig af kunt nemen en dus schoon kunt houden. Het gebruik van gecoat tafellinnen heeft dus twee voordelen. Het biedt bescherming aan de tafel en het zorgt ervoor dat je de uitstraling van de tafel in lijn blijft met jouw wensen en ideeën.